16.3 C
Pristina
Saturday, June 10, 2023

Kushdo që e sheh këtë person nga Peja, menjëherë lajmërojeni Policinë e Kosovës

- Advertisement -

Të rekomanduara

Policia e Kosovës, përkatësisht Drejtoria Rajonale në Pejë, ka lëshuar kërkesë për ndihmë nga qytetarët për kapjen e një të dyshuari.

Sipas njoftimit për media, personi i dënuar me aktgjykim të plotfuqishëm është Zvonko (Vuqeta) Jeremiq, i lindur më 23.10.1957 në fshatin Gorazhdec të Pejës.

- Advertisement -

I njëjti po kërkohet për veprën penale “Kultivim i bimës së hashashit, shkurres së kokainës ose bimëve të kanabisit”.

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, thuhet në njoftim.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)

- Advertisement -

039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë

E-mail adresa: info@kosovopolice.com

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -