Lladrovci nis vitin me fjalë të mençura: Edhe politika është si llastiku

0
121

Kryetari i komunës së Drenasit, sipas shkrimit në Facebook, sugjeron fleksibilitet në skenën politike, ngase “politika është si llastiku.

Në këtë fillimvit, Lladrovci ka komentuar premtimet që politikanët i japin gjatë fushatës, duke cituar një thënie sipas së cilësm nga këto duhet pasur kujdes.

“Në liri, edhe politika është si llastiku. Por, duhet pasur kujdes nga premtimet e politikanëve gjatë fushatës, lavdatave të gjuetarit pas gjuetisë dhe tregimeve pas luftës për heroizëm (e huazuar).”