Luta më i dashuruar se kurrë, u bën konkurrencë edhe djelmoshave të rinj

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri dhe bashkëshortja e tij, Mika Bajrami, janë një ndër çiftet më simpatike.

Ata janë mjaft aktivë në rrjetet sociale dhe nuk mungojnë asnjëherë edhe fotografitë e përbashkëta.

Këtë herë, vajza e tyre i ka publikuar një foto teksa shihen të dytë dhe duken mjaft të lumtur.

Luta shihet së është person romantik, dhe këtë gjë nuk përton ta dëshmojë.