“Më futi në shtëpi dhe kryem marrëdhënie deri në mëngjes, por…”

  0
  148

  E dashur Deidre,

  Unë jam një burrë i martuar, 30-vjeç. Dy javë më parë nisa të flirtoja me një femër që e njoha në një lokal. Ajo është 39 vjeçe, seksi, e zgjuar dhe në karrierë.

  Ato javë unë isha larguar nga shtëpia dhe kisha shkuar në një qyetet tjetër pasi kisha disa punë për të rregulluar.

  Shkoja çdo fundjavë në shtëpi tek gruaja… deri para dy javësh dua të them.

  Historia ime me këtë femër nisi më me shumë pasion. Pasi pimë një kafe në lokal, shkëmbyem numrat dhe në mbrëmje ajo më telefonoi dhe më kërkoi që të shkoja në shtëpinë e saj, dhe ashtu ndodhi.

  Kryem marrëdhënie deri në mëngjes dhe ishte çdo gjë fantastike. E mora gruan në telefon dhe i thash që në javët në vazhdim nuk mund të shkoja në shtëpi pasi kisha shumë punë meqë po afronin Krishtlindjet.

  Me këtë gruan tjetër u takova edhe një herë tjetër, por më pas ajo u zhduk dhe më tha se nuk më takonte dot pasi kishte punë.

  Ndërkohë gruaja ime më tha se nëse nuk kthehesha as këtë fundjavë do të ndahej me mua.

  Nuk di si t’ia bëj…”

  Përgjigjja e psikologes:

  “Duhet të kthehesh në shtëpi dhe ke shumë për t’i sqaruar tët shoqeje. Hiq dorë nga t radhtia, pasi femra tjetër duket që nuk kërkon asnjë lidhje me ty por vetëm për të plotësuar nevoja fizike.

  Kthehu tek familja jote dhe tregohu korrekt me partneren”.