0.9 C
Pristina
Saturday, December 9, 2023

Moti gjatë vikendit

Rekomandime

Sot në vendin tonë pritet të ketë reshje shiu, kurse temperaturat mund të arrijnë deri në 27 °C, kurse në mbrëmje temparturat pritet të bien në 15 °C.

Sipas accuëeather mot i ngjashëm me atë të ditës së sotme do të mbretërojë edhe gjatë ditës së nesërme ku pritet të ketë reshje lokale shiu, kurse temperatura më e vogël të arrijë në 16 °C e ajo më e madhja deri në 28 °C.

Kurse gjatë ditëve të tjera pritet që temperaturët të ngriten deri në vikend kur pritet që prap të ketë reshje shiu dhe temperaturat të jenë më të ulëta.

Më shumë artikuj

Të fundit