Ndërron jetë gazetari kosovar, Hamdi Shabani

0
154

Në Zvicër, më 16.09.2019, në moshën 66-vjeçare, ndërroi jetë ish gazetari i Radio Gjilanit, Hamdi Shabani.

Lajmin për vdekje ne tij e ka dhënë ish-deputeti i PDK’së, Zenun Pajaziti me anë të një postimi në Facebook’un e tij personal.

Shabani njihet si bashkëpunuar me Radio Gjilanin, Radio Prishtinën dhe gazetat: “Rilindja”, “Zëri i Rinisë” (javore e rinisë), “GEP” e “Shkëndija”.

Varrimi i trupit të Hamdi Shabanit bëhet në Pogragjë të Gjilanit.