11.9 C
Pristina
Monday, May 29, 2023

Në Kosovë ndodh ajo çka askush s’e pret: ‘Yugo’ tërheq ‘BMW-në’

- Advertisement -

Të rekomanduara

Një video e bërë në Prishtinë, saktësisht në Vetërnik, ka bërë shumë njerëz të qeshin.

Aty shihet se si një veturë e tipit të vjetër ‘Yugo’ e tërheq një ‘BMW M5 E60’.

- Advertisement -

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -