Saturday, July 20, 2024

Njihuni me australianin që zbuloi befasisht se është shqiptar

- Advertisement -
- Advertisement -

Një 29-vjeçar nga Australia ka rrëfyer historinë e tij prekëse sesi kuptoi që në fakt ka prejardhje shqiptare dhe nuk është australian.

Të parët e Josiha Cameroon kishin migruar në Australi në vitet e 50-ta.

Gjyshi kishte humbur jetën në një aksident në vendin e punës, ndërsa gjyshja kishte përfunduar në psikiatri.

Pas këtyre ndodhive, katër fëmijët u birësuan nga një familje australiane, ku edhe u rritën dhe krijuan familje.

- Advertisement -

Sesi e kuptuan ata identitetin e tyre, ju mund ta ndjekin rrëfimin e tyre.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura