19.5 C
Pristina
Thursday, June 8, 2023

Polici i Kosovës në rrezik për jetë, kërkohen 3 mijë euro për operimin e tij

- Advertisement -

Të rekomanduara

Familja e policit, Haki Gërguri, të aksidentuar dy ditë më parë në komunën e Obiliqit, nuk po mund ta përballojnë shumën financiare prej 3 mijë eurosh për shërimin e tij.

Në një njoftim që po qarkullon në rrjetet sociale, kërkohen këto para si pagesë fillestare për operim të Gërgurit.

“Na duhet ndihma juaj për vëllaun tonë. Na duhet mbledhja e të hollave në vlerë prej 3000 euro për fillim të operimit të parë. Kush është i vullneti të mirë lë të na ndihmonë”, thuhet në njoftimin e shoqëruar me fotografinë e policit

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -