Video më qesharake për sot: ‘Shahirit’ i ndalet kënga, i ndodhë ajo që nuk e priti

0
120

Një video shumë qesharake është shpërndarë në rrjetet sociale derisa një personit i është thyer tavolina, në momentin kur fillon të këndojë me instrumentin me tela, shkruan Gazeta Metro.

Në Turqi është një instrument tradicional me tela që quhet ‘Baglama’ dhe përdoret në çdo këngë të mundshme për t’i dhënë këngës melodinë e këtij instrumenti dhe që i identifikon ata në krahasim me vendet tjera.

Muzika e tyre është vajtuese, njëjtë edhe sikur tingujt e këtij instrumenti të quajtur ‘Baglama’.
Një person ka dashur që ta xhirojë veten derisa këndon duke luajtur edhe me instrumentin me tela.

Mirëpo jo gjithçka shkojë mirë, pasi që në momentin që ky person fillon të këndojë dhe me një tonë jo të ulët, tavolina në të cilën gjendet ulur ai, thyhet.