13.2 C
Pristina
Monday, May 29, 2023

Prekëse: Kanguri nuk ndalon së përqafuari vullnetaren që i shpëtoi jetën-Video

- Advertisement -

Të rekomanduara

Një pamje tejtë prekëse është shfaqur këto ditë, ku Australia po përballet me zjarre të shumta apokaliptike, ku shumë kafshë kanë humbur jetën si pasoj e zjarrit që ka përfshirë një pjesë të madhe të vendit, ndërsa shumë vullnëtar janë agazhu për shpetimin e kangurëve dhe kafshëve të tjera që janë në rrezik.

Është për të ardhur keq që ne njerëzit shpesh harrojmë rëndësinë e mirënjohjes. Është një vlerësim mirënjohës për atë që marrim, një mënyrë për të pranuar mirësinë në jetën tonë.

- Advertisement -

Mirënjohja konfirmohet se është e lidhur me lumturinë, pasi rrit pozitivitetin, ndërton marrëdhënie të forta, dhe përmirëson shëndetin.

Për dallim nga njerëzit, kafshët kurrë nuk harrojnë të na falënderojnë për dashurinë dhe kujdesin që u japim atyre.

Këtë e vertëton edhe sjellja e këtij kanguri, pasi që i shpetohet jeta nga vullnëtarët në Australi.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -