Pronari i TV që u qëllua me çekan në kokë nga gruaja, daja i Adelina Tahirit, mesazhi i saj pas ngjarjes

0
239

Një dramë e vërtetë ka ndodhur në shtëpinë e pronarit të televizionit Era në Maqedoni, Avdulla Mehmetaj, i cili është dajua i këngëtares së njohur Adelina Tahiri.

Ka qenë vetë Adelina Tahiri ajo e cila ka publikuar lajmin duke e shoqëruar me mesazhin: “Dajo jemi me ty!”

Në fotografinë, Avdulla Mehmetaj shfaqet i shtrirë në spital, pasi është plagosur në kokë me çekan nga bashkëshortja e tij. Arsyeja e këtij sulmi lidhet me pasurinë dhe kontratën martesore, në të cilën thuhej se bashkëshortja Arlinda Mehmetaj duhej të kujdesej për të deri sa të ishte gjallë.

Ndryshe e datë 3 janar, pas një mbrëmje të qetë shtrihen që të flejnë viktima Abdulla Mehmetaj ish pronari i TV ERA me gruan e tij Arlinda Mehmetaj.

Në orën 02:40 viktimës ia nxjerr gjumin jastëku në fytyrë veç kësaj ai ishte lidhur gjat natës me litar këmbëve dhe duarve disi viktima kishte arritur të çlirohet nga agresorja në fjalë dhe e kishte shtyer ku ky deri sa kishte marrë veten dhe duke zbritur në katin përdhesë Arlinda Mehmetaj ishte fshehur në një pjesë të errët duke e goditur me çekan në kokë disa herë ku edhe i kishte shkaktuar të çara në kokë. Sipas Abdullahut arsyeja ishte pasurija e tij gjithashtu ai theksoi se në marrëveshjen pronësore dhe të pasurisë nënvizohej kushti që Arlinda Mehmetaj të kujdeseshte për të deri sa të jetë gjallë.