Ricky Martin dhe burri i tij po presin sërish fëmijë

0
113

Ricky Martin dhe Jwan Yosef sërish do të bëhen prindër.

Këngëtari 47 vjeçar dhe bashkëshorti i tij 35, zbuluan lajmin gjatë një ngjarjeje të rëndësishme së fundmi në Uashington.

Familja ime është këtu. Burri im Jwan, të dua, binjakët e mi të bukur, Valentino dhe Matteo, ata janë gjithashtu këtu. Ju dua më gjithë zemër. Ju jeni forca ime, më frymëzoni çdo ditë, më motivoni që të vazhdoj të bëj atë që unë jam duke bërë dhe ju njerëz jeni të mahnitshëm. Ju dua”, tha Martin.

“Dhe poashtu, unë duhet të njoftoi se po presim. Do të bëhemi sërish prindër. Unë i dua familjet e mëdha”, tha ai.