4.6 C
Pristina
Tuesday, March 28, 2023

Shpëtohen punëtorët që ranë në rezervuarin me çokollatë

Rekomandime

Dy persona janë shpëtuar pasi ranë në një rezervuar të madh me çokollatë në Lancaster County Pa., konfirmuan ekuipazhet e emergjencës.

Ata ishin bllokuar në rezervuarin e fabrikës Mars Wrigley në Elizabethtown.

Bashkia ka një popullsi prej rreth 11,600 dhe ndodhet rreth 18 milje në juglindje të Harrisburg.

WHP-TV në Harrisburg raportoi se dy personat ranë në rezervuarin, i cili ishte me çokollatë e thellë deri në bel

Sipas raportimeve, personat nuk pësuan lëndime të rënda, por u dërguan në spital.

Më shumë artikuj

Të fundit