“Tarzani” nga Vitia me aftësi të rralla, me gisht dredhon hekurin dhe thyen arra

Një qytetarë nga Vitia ka shfaqur aftësit e tij të veqanta.

Ky qytetarë njihet edhe si “Tarzani”, kjo pasi që ai me gisht mund ta dredhojë hekurin, shkruan Reporteri.net

Pos kësaj ai mundet të thyej arra të madhësive të ndryshme vetëm me një gisht.

Ramiz Ramadani, tha se këto i ka vetëm hobi dhe se merret me shumë gjëra që ndërlidhen me artë.