Tre pleq, tre heronj që ranë heroikisht më 15 janar ’99 në Reçak

0
270

Kryetari i Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve të UÇK-së, Xhavit Jashari, ka postuar një fotografi në llogarinë e vet në “Facebook” me tre pleq, heronj që ranë heroikisht më 15 janar ’99 në Reçak.

“Tre pleq, tre heronj që ranë heroikisht më 15 janar ’99 në Reçak. Sadik Mujota nga Mollopolci dhe dy vëllëzërit nga Reçaku, Mehmet e Ahmet Mustafa.. LAVDI!”, ka shkruar Jashari.

/Epoka e re/