11.7 C
Pristina
Tuesday, March 5, 2024

Ura që po rrezikon të shembet, gjendet në rrugën ku kalojnë shumë shqiptarë

Rekomandime

Numri i shqiptrëve, por jo vetëm që marrin rrugën nga Shqipëria drejt Malit të Zi, për pushime është jashtëzakonisht shumë i madh.

Por kushdo që kalon nëpër vendkalimin kufitar mes këtyre dy shteteve, konkretisht në fshatin Utjeha pak pa hyrë në Tivar, gjendet një urë që nuk është në gjendjen me të mire dhe shihet si një rrezik potencial për të gjithë ata që kalojnë.

Një foto e publikuar nga JOQ, tregon se kalimi mbi këtë urë është një rrezik në vetvete.

“Përshendetje JOQ! Kjo urë është në Mal të Zi pikërisht në vendkalimin kufitar Mal i Zi – Shqipëri pikërisht në fshatin UTJEHA vetëm pak kilometra pa hyrë në Tivar. Kujdes shqiptarë që shkoni për pushime në Mal të Zi nga kjo pikë kufitare”, thuhet në shqetësimin që ka paraqitur një person që ka kaluar mbi këtë urë dhe ka fotografuar gjendjen e saj.

Më shumë artikuj

Të fundit