Vetura zyrtare tejkalon në vijë të plotë duke rrezikuar komunikacionin

0
153

Në një video të dërguar në adresë të Gazetës Express shihet një veturë zyrtare 4Z duke bërë tejkalim të rrezikshëm ndaj tri veturave në vijë të plotë.

Ngjarja ka ndodhur me datën 8 gusht 2019, dhe këtë tejkalim shoferi i kësaj veture e ka bërë në fshatin Kishnicë, në magjistralen Prishtinë-Gjilan afër Liqenit të Badocit.

Veturat zyrtare shpesh keqpërdoren gjatë shfrytëzimit nga zyrtarët shtetërorë, duke shkaktuar rrezik në trafik.

Këto vetura i kemi parë edhe jashtë Kosovës duke i shfrytëzuar për pushime dhe punë private.