Video që ka rrëqethur të gjithë: Në mes zjarreve të tmerrshme, gjen një koalë dhe i jep ujë

  0
  100

  Nga zjarret e Australisë së shkatërruar vjen një video zemërthyese që përshkruan një takim të një burri dhe një koale të etur dhe të lënduar.

  Më shumë se 100 zjarre kanë shpërthyer në të gjithë vendin duke çuar në shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme.

  Besohet se 350 koala u vranë në stuhinë e madhe të zjarri.

  Sidoqoftë, një australian arriti të shpëtojë një dhe i ofroi ujë.

  Koala u dërgua në një strehë kafshësh në batanije, ku u emërua me merin Kate. Ajo kishte djegie në putrat dhe fytyrën dhe ishte dehidratuar plotësisht.