9.6 C
Pristina
Saturday, April 6, 2024

A është ky fshati me emrin më të çuditshëm në Kosovë? (VIDEO)

Rekomandime

Bukuritë që mund t’i hasesh në këtë fshat janë mahnitëse.

Napërbishti ka rreth 1600 banorë, por ai dita-ditës po shkon drejt zbrazjes, raporton T7.

Shkolla ka vetëm 97 nxënës dhe për drejtorin e saj, Hysen Kryeziu, kjo gjë është shqetësuese.

- Advertisement -

Napërbishti hyn në listën e fshatrave me emra nga më të çuditshmit në Kosovë.

Por, si i ka mbetur ky emër?

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit