Ata që nuk kanë mundur të ngrihen nga shtati, si pasojë e dhimbjeve në nyja, janë shëruar me këtë ilaç

0
111

Më e mira nga ky ilaç i përgatitur në mënyrë natyrale është fakti se mund ta përdorni në mënyrë të brendshme dhe të jashtme. Dhe, nevojitet vetëm një përbërës! Po, vetëm patëllxhani! Ky ilaç tradicional është i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përgatitur

PËRBËRËSIT:

Patëllxhan i madhësisë mesatare; 1 litër ujë.

UDHËZIMET:

Së pari, duhet pastruar patëllxhanin, ta preni në rriska e më pas ta shtoni në ujin e vluar. Le të ftohet në temperaturë të dhomës. Pas kësaj, lëngun prej 750 ml e vendosni në frigorifer. Pjesa e mbetur prej 250 ml mund të përdoret për aplikim të jashtëm.

SI TA PËRDORNI:

– 250 ml, i pini në lukth të zbrazët; – 250 ml gjatë drekës; – 250 ml në orët e mbrëmjes; Rezultatet do t’i vëreni shpejtë!