Bëjeni këtë test me ujë dhe kuptojeni sa është zemra juaj e shëndetshme

0
119

Ky test është i thjeshtë dhe zgjatë jo më shumë se 30 sekonda.

Sipas një studimi mund të mësoni më shumë rreth sistemit tuaj kardiovaskular duke kryer një eksperiment 30 sekondash.

Për të realizuar provën e thjeshtë, ju duhet një enë ku mund t’i vendosni duart tuaj mbushni vaskën me ujë të ftohtë me akull, dhe zhytni gishtat tuaj.

Pas 30 sekondash, hiqni duart tuaja dhe shikoni në majë të gishtave. Nëse i keni majat e gishtave me ngjyrë të kuqe atëherë, ky është një lajm i mirë, por nëse gishtat tuaj kanë ngjyrë të zbehtë, kjo duhet të jetë një shqetësim për ju. Është mirë për ju që të këshilloheni me mjekun.