19.7 C
Pristina
Tuesday, May 30, 2023

Bota u “çmend” shumë kohë më parë, pamjet historike që do t’ju befasojnë

- Advertisement -

Të rekomanduara

E dëgjojmë shpesh frazën se bota po çmendet çka lidhet kryesisht me sjelljen disi të çuditshme të njeriut modern. Por kjo gjë nuk është plotësisht e vërtetë, sepse njerëzimi ka bëra gjëra të çmendura dhe të çuditshme shumë kohë më parë.

Dhe foto të ndryshme historike, disa të papublikuara si ato që tregojnë një biçikletë që tërhiqet nga një hipopotam apo një familje e tërë që udhëton në një biçikletë bashkë me makinën qepëse e vërtetojnë më së miri këtë.

- Advertisement -

- Advertisement -

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -