LIFESTYLE

U largua nga puna, ish-shefi i hakmerret keq dhe ia dërgon pagën në centa

Një burrë nga Xhorxhia ka akuzuar ish punëdhënësin e tij për një lëvizje “fëminore” pasi ai mori pagesën e tij përfundimtare prej 915$… në...

“Çmendet” një vajzë e re, heq pantallonat në mes të Tiranës dhe fton kalimtarët t’i shohin trupin

Një vajzë e re, ka vendosur të provokojë më shumë se kurrë duke hequr pantallonat dhe provokuar çdo kalimtar në kryeqytet. Në videon e publikuar...

Çaji i rusit po i bënë kosovarët për spital

Numri më i madh i pacientëve që kërkojnë trajtim në Kirurgjinë Plastike në QKUK, janë ata me djegie të ndryshme. E djegiet më të...

Punëtori kosovar gjen në “baushtellë” një piano, mahnit me interpretimin e tij në Gjermani

Në pamundësi që të gjejnë një vend pune në Kosovë, shumë kosovarë ua kanë mësyrë shteteve të huaja. Në mesin e tyre është edhe Gazmend...

Injektuan gjene njerëzore në trurin e majmunëve, rezultati është i frikshëm

Studiues japonezë dhe gjermanë kanë injektuar gjene njerëzore në trurin e majmunëve, duke bërë që sistemi nervor i tyre te rritet dy herë më...

I kërkuar