22.7 C
Pristina
Saturday, April 6, 2024

Çuni i Kosovës çmend me këtë veprim

Rekomandime

Nuk ka më shumë se 7 vjeç, ushtron në klubin e karatesë Kastrioti nga Ferizaj, por është shumë energjikë.

- Advertisement -

Është Yll Mahalla, një talent i madh i karatesë dhe djali i Halilit, kryetar i klubit.

Vjen nga familja sportistësh përkatësisht e karateistëve.
Ai ushtron me trajnerin Gani Mahalla.

Ajo çka është shumë interesante, me një fotografi po çmend të gjithë, mënyra se si ka kërcyer në ajër dhe ka shtrirë këmbët!

- Advertisement -

Shtrirja e këmbëve të tij po habit të gjithë! Njomaku po dëshmon se ka një dhunti për sportin e karatesë, duke shkuar edhe hapave të Fehmi Mahallës, ish kampion i Evropës.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit