7.5 C
Pristina
Thursday, April 18, 2024

Edhe Lëvizja për Bashkim ka një kusht për koalicione: Vetëm me ata që janë për shkëmbime territoresh

Rekomandime

Sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes për Bashkim, Avni Klinaku, ka thënë se kushti i kësaj partie për të bërë koalicion parazgjedhor me subjektet e tjera politike është për shkëmbimin e territoreve Kosovë-Serbi.Ai ka thënë se LB’ja këtë herë do të bëjë koalicion vetëm me ato parti që e përkrahin këtë ide.

- Advertisement -

Klinaku ka thënë për “Epoka e re” se shkëmbimi i territoreve është e vetmja rrugë për ta zgjidhur problemin shkeullor në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Sipas tij, kjo çështje nuk do të mbyllet derisa nuk zgjidhet përfundimisht.“Zgjidhja e çështjes shqiptaro-serbe bëhet vetëm nëpërmjet ndërrimit të territoreve në bazë të vijave etnike”, ka thënë Klinaku.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit