Gjen qenin e zhdukur pas tre vitesh, momente emocionuese

Një shfaqje e pastër dashurie, e një besnikërie që mbetet përjetë. Pamjet që gjeni më poshtë tregojnë takimin e të zotit, me qenin i cili kishte tre vite i zhdukur.

Tre vite të zhdukura në një çast, pasi reagimi i qenit është vërtetë emocionues, ku dëgjohet kujisja e tij dhe lotë gëzimi nga rigjetja e shokut të jetës.

Një burrë gjeorgjian në Tbilisi, mundi të përqafojë sërish qenin e tij Ghoerghi. Telefonata që priste prej kohësh, i erdhi nga një i njohuri i tij, i cili pa para një dyqani, qenin i cili ngjante shumë me të tijin.

Kur u afrua dhe e thirri në emër, qeni nisi kujiste dhe ti afrohet. Momentet janë vërtetë emocionuese, ndërsa gjithë skenën e plotë mund ta shihni më poshtë.

I zoti gjen qenin e zhdukur pas tre vitesh, momente emocionuese on Vidnews.