Habit këngëtarja e njohur, tregon pse vendos kamera në pjesën e poshtme të trupit

0
103

Taylor Swift është një prej këngëtareve më të njohura në të gjithë botën dhe sigurisht më të suksesshme.

Por së fundmi ajo i ka habitur të gjithë, pasi ka thënë se mban në turp gjatë çdo koncerti ose takimi kamera për ta ruajtur.

Ajo ka treguar se e ka ndërmarrë këtë hap pas një sulmi s*ksual që pati në vitin 2013. Këngëtarja 29-vjeçare akuzoi DJ David Mueller se si e kishte ngacmuar gjatë një koncerti.

Madje dhe e paditi atë dhe fitoi gjyqin. Ndaj këngëtarja tregoi se tani e tutje, ekipi i saj i mbrojtjes do të vendosë kamera të drejtuara qëllimisht në pjesën e poshtme të trupit të saj.

Nëse dikush e ngacmon këngëtaren me siguri, ajo do të ketë shumë prova dhe pamje nga çdo kënd i mundshëm.