Ku i mori paratë dhe sa i kushtoj PDK-së ardhja e zyrtarit amerikan Mathew Whitaker

0
145

Kandidati për deputet i Lëvizjes Vetëvendosje, Avni Zogiani thotë se ardhja e zyrtarit amerikan Mathew Whitaker në Kosovë, ka kushtuar shumë.

Sipas tij, duhet të pyetet PDK-ja se ku i mori paratë për të paguar kompaninë e huaj e cila “po e përkrah” në emër të Trumpit PDK-në.

Zogiani shprehet se pakti kundër-korrupsioni është këtu.

Postimi i plotë:

Gazetarë te respektuar, pyeteni PDK-ne, perkatesisht partine qe po i prien luftes kunder korrupsionit, ku i mori parate per ta paguar kete kompanine e huaj qe “po e perkrah” ne emer te Trump! Kjo ka kushtuar shume!

Pakti kunder-korrupsion eshte pikerisht ketu!

#vetevendosje 126

#avnizogiani 16