Kush është më budallai në këtë foto? Çdo zgjedhje zbulon personalitetin tuaj

Shikojeni këtë ilustrim me vëmendje, zgjidhni një person dhe zbuloni “copëza” të personalitetit tuaj. Cili prej personave është më budalla? 1,2,3 apo 4?

Nëse zgjidhni 1:

Për fat të keq jeni njeri që hiqni dorë lehtësisht. Mendoni se s’mund të ndikoni dot në situata të caktuara dhe preferoni të qëndroni në heshtje dhe të silleni në mënyrë paqësore. Grindjet dhe skandalet ju trishtojnë. Jeni person i sjellshëm dhe i ndershëm.

Nëse zgjidhni 2:

Jeni person që ndonjëherë merrni vendime të nxituara. Nuk merrni kohën e duhur për të analizuar situatën duke bërë gabime që edhe mund t’i kishit shmangur. Disa njerëz ju konsiderojnë kokëfortë.

Nëse zgjidhni 3:

Jeni person impulsiv që i shkoni deri në fund një situate. Ju nuk hiqni dorë kurrë dhe luftoni për të drejtat tuaja deri në fund. Ju mund të bëheni një biznesmen i mirë pasi të menduarit me strategji është një prej aftësive tuaja.

Nëse zgjidhni 4:

Ju jeni një rebel i vërtetë. Ndonjëherë jeni gati për të luftuar edhe kundër vetes, vetëm për të provuar diçka. Të gjitha këto “lojëra” ju bëjnë të ndaloni e të mendoni në mënyrë racionale. Jeni një revolucionar i lindur.