Ky është biznesi që po ndan nga 100 vakte falas çdo ditë për fëmijët e uritur

0
135

Një ‘pub’ ka nisur të japë 100 vakte falas çdo ditë për fëmijët që janë të uritur gjatë pushimeve të verës.

Vaktet do të jenë të gatuara dhe servirura në ambienteve e biznesit të Crown Inn në Keynsham.

Iniciativa ka nisur në përpjekje për të ndihmuar familjet që marrin vakte falas gjatë shkollës dhe mbesin pa ngrënë gjatë pushimeve të verës.

Të gjithë prindërit mund të shkojnë në ambientet e biznesit me fëmijët e tyre dhe mund të marrin ushqim falas. ‘Askush nuk do u bëjë asnjë pyetje.’

Vaktet e para falas nisën të jepeshin që javën e kaluar dhe iniciativa do të vazhdojë deri në fund të pushimeve verore.