4.7 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Lokali i vetëm në Kosovë ku meshkujve nuk u lejohet hyrja

Rekomandime

Për shumëkënd mund të duket e çuditshme e madje edhe diskriminim gjinor, por rregull i pathyeshëm i një lokali në Fushë Kosovë është ndalimi i hyrjes së meshkujve.

Por pronarja e lokalit, Albina i ka arsyet për një ndalim të tillë. Ajo tregon edhe arsyet se pse dëshironte të kishte një lokal të këtij lloji, shkruan Reporteri.

Albina thotë se qëllimi i krejt kësaj iniciative është që femrat shqiptare të mblidhen bashkë dhe të ndihen si në shtëpinë e tyre.

Në këtë lokal vizitoret mund të vetëshërbehen si në shtëpinë e tyre.

Më shumë artikuj

Të fundit