-3.1 C
Pristina
E martë, 7 Shkurt, 2023

Mesazhi i infiermierit nga Klinika Infektive: Afër 7 muaj kështu, ndërsa ju gjeni arsye të pa arsyeshme, por kam frikëm se do të jetë tepër vonë!

Rekomandime

Infermieri i Klinikës Infektive, Fitim Havolli ka reaguar përmes një statusi në Facebook.

Ai ka shkruar se tash e 7 muaj vazhdojnë të mbajnë kujdestari, e cila është tepër e lodhshme.

“Unë do i shërbej vendit kurdo, e kudo ku unë jam i nevojshëm, pa llogaritur asnjëher ku jam unë si pozicion, pavarsisht sifidave dhe rrezikut!”, ka shkruar ai.

Reagimi i plotë:

Kujdestari e lodhëshme , por kurr nuk do të dorzohemi deri ta mposhtim Virusin s’bashku!

Afër 7 muaj kështu!

Deri sa të ketë nevojë.. do të jemi afër miqëve, shokëve , qytetarëve , vllezërve, baballarëve dhe më të dashurëve tan!

Unë do i shërbej vendit kurdo, e kudo ku unë jam i nevojëshëm, pa llogaritur asnjëher ku jam unë si pozicion, pavarsisht sifidave dhe rrezikut!

NDËRSA JU ….GJENI ARSYE TË PA ARSYSHËME,POR NJË DITË DO TË JESH EDHE TI NJËRI NGA NE, …por kam frikën se do jetë tepër vonë!

#VendoseMaskën,

#RuajeDistancën,

#Mbajehigjenën!

Më shumë artikuj

Të fundit