13.6 C
Pristina
Friday, June 9, 2023

Ministri i Qeverisë Kurti: Pa Thaçin nuk do të zhvillohej asnjë proces politik në Kosovë

- Advertisement -

Të rekomanduara

Blerim Reka tashmë është propozuar nga Albin Kurti për të udhëhequr me Ministrinë e Punëve të Jashtme të Kosovës.

Reka, i cili kishte shërbyer më parë si ambasador i Maqedonisë në Bruksel kohën e fundit është afruar me Kurtin, të cilin e kishte mbështetur edhe gjatë fushatës së fundit, duke e lartësuar Kurtin si liderin më të madh në Kosovë.

Por, profesori Reka vetëm pesë vjet më parë elegji të njëjta i kishte thurur edhe Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit.

Në një eveniment të Universitetit të Evropës Juglindore në Shkup, profesori Blerim Reka, i nominuar nga Kurti për të udhëhequr me MPJ-në, kishte thënë se pa Thaçin nuk do të zhvillohej asnjë proces në Kosovë.

- Advertisement -

“Faktor pa të cilin sot nuk zhvillohet asnjë proces politik në Kosovë”, kishte thënë Reka.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -