Nuk do e besoni: Ky person përdor dronin për të depiluar këmbëve

Përbërësit të cilët personi në fjalë do përdorë për largimin e qimeve të këmbës janë dylli dhe droni.

Në një video të ngarkuar nga tabloidi ‘Daily Mail’, ai mund të shihet duke aplikuar dyllin në këmbë, gjersa letrën higjienike që e mbulon atë e lidhë me dron.

Nëpërmjet komandimit të dronit, ai e çon këtë të fundit në një distancë të largët, me qëllim që t’ia shkëpusë qimet nga rrënjët.

Ndiqeni videon për ta parë praktikën e pazakontë.