Këtë e bën veç një shofer i “çmendur” kosovar

Një qytetar ka bartur drunj në maje të bjeshkës me veturën e tij xhip, diku në Kosovë.

Në grupin e Facebook’ut ‘Marakli t’kerreve’ një anëtar ka publikuar një video interesante derisa shihet në maje të bjeshkës duke bartur drunj me veturën e tij.

Vetura është xhip i modelit ‘Nissan Patrol’ dhe mbrapa ka të ngarkuar një rimorkio me një sasi të madhe të drunjve.

Në fillim vetura ka problem derisa të ngjitet dhe shpesh pjesa e përparme i ngritët pasi që ka një peshë të madhe të ngarkuar, mirëpo në fund shoferi bën që vetura të ngjitet pa fije problemi në rrëze të malit.

Më poshtë mund ta shikoni videon.