Peshkonin në qetësi, dy persona pëballen me një befasi

Dy burra që peshkonin buzë një kroi në Alaskë, por atyre iu rrezikua jeta nga një ari mbrapa tyre.

Ata ishin aq të koncentruar në peshkim sa nuk ishin të vetëdijshëm për grabitqarin gjigant që rri pas tyre, raporton “Daily Mail”.

Një imazh alarmues i dyshes së peshkimit tregon se ata qëndronin mbi kthesën në parkun kombëtar “Katmai”, pa e ditur se ekspedita e tyre e peshkimit kishte shkelur në territorin e një ariu të uritur.

Por, pavarësisht se u afrua pakëndshëm, ariu u shfaq më pak i interesuar për praninë e njerëzve dhe më shumë në kapjen e tyre.