0.9 C
Pristina
Friday, December 8, 2023

Për t’u duartokitur: Gjen 7 mijë euro në rrugë dhe kërkon pronarin në Facebook

Rekomandime

Një kroate, Jasna Vrhovac ka gjetur në rrugë 7 mijë euro dhe ka lajmëruar në Facebook për vendin dhe shumën ku i ka gjetur, duke kërkaur pronarin të shkojë t’i marrë, para të cilat kanë arritur në duart e duhura, shkruan Gazeta Metro.

Bëhet fjalë për një të moshuar, të cilit i kishte rënë zarf me paratë, e dërguara nga djali i tij nga Gjermania.

Djali i kishte dërguar paratë për të shlyer kredinë bankare për një shtëpi që e kishin në hipotekë. Paratë ishin në zarf në të cilin ishte shkruar vetëm “Për babain”.

Por Jasna ka shpërndarë këtë në facebook dhe më në fund është gjetur pronari.

Më shumë artikuj

Të fundit