-0.7 C
Pristina
E martë, 29 Nëntor, 2022

Po rrejnë!

Rekomandime

Nga Kimete Berisha

Po rrejnë!

Janë çu peshë kori i korbave, gazetarët e shitur, të dështuar, të harxhuar dhe të pa karakter të Shqipërisë dhe të Kosovës kundër fjalimit të Vjosa Osmanit në Parlamenin e Shqipërisë!

Ju llogarisin si budallenj, që nuk dëgjoni e nuk lexoni dhe lejoni që turli psikopati i gazetarisë t’ua interpretojë fjalimin që mund ta dëgjoni vet, me veshët t’u, e jo që kuptoni dhe dëgjoni me veshët e kr.imineIëve të gazetarisë mafioze shqiptare.

Fjalimi i Vjosa Osmanit ishte brilant, dëgjoje vet, anipse nganjëherë tingëllonte si Presidente e dy shteteve.

I lumtë asaj!

P.S. E juve, fundi ju dhemb. E di. Ju kuptoj. Lidhe pak kryt’ me shami, se u kry.
…s’ju shpëton më as nervoza, as urrejtja, as propaganda e tmerrshme.

Asnjë WC-gazetë e Tiranës dhe asnjë pallavër e shkruar me helm e Kosovës nuk e ndal ndryshimin.

Tash është koha ‘jonë’.
E Albinit, e Vjosës.

S’ju shpëton Edi Rama me kr.iminelët e tij në media, që për ditë e për nat e ‘vr.asin’ nga një ‘armik’ të tyre, me rrena dhe me shpifje.

P.S. Ani Andi Bushatit iu duk sikur i hyri Kali i Trojës 😂.

Më shumë artikuj

Të fundit