20.1 C
Pristina
E martë, 5 Korrik, 2022

Publikohen pamje të rralla të shkatërrimit të bazava ushtarake serbe nga NATO

Rekomandime

Pamje të rralla filmike janë publikuar nga “Zastava Film”, në 20 vjetorin e bombardimeve të NATO-së mbi Jugosllavinë, shkruan FMimages.net

Që nga Beogradi deri në Gjilan, kudo baza shihen bazat serbe të shkatërruar nga bombat e avionëve të NATO-së në vitin 1999.

 


NATO nuk kishte bombarduar pothuajse të gjitha bazat dhe infrastrukturen e ushtrisë serbe në Kosovë, Serbi, Mal të Zi dhe Vojvodinë.

Në video shihen pasajot e bombardimit të avionëve të NATO-së mbi bazatë serbe.

Më shumë artikuj

Të fundit