Ramush Haradinaj merr mbështetje të madhe në Drenas, në bastionin e PDK-së

Koalicioni AAK-PSD ka mbajtur tubimin qendror onë Drenas.Përkundër se Drenasi njihej si bastion i PDK-së, ku koalicion ka arritur të mbledhë një numër të madh qytetarësh nga kjo në tubim.

Naim Bazaj, i cili ishte pjesë e PDK-së për disa vite, tash është krah Ramush Haradinajt, dhe kërkon votën e qytetarëve të Drenasit për ta bërë kryeministër Haradinajn.

Bazaj ka një mbështetje të madhe në këtë anë.

Kur ka dalë në foltore, ai është brohoritur fuqishëm nga bashkëqytetarët e tij.