Friday, July 19, 2024

Rasti makabër në Zvicër: Familja e e shqiptarit nga Maqedonia që vrau gruan frikësohen nga hakmarrja

- Advertisement -
- Advertisement -

Shqiptari nga Maqedonia e Veriut thuhet se vrau gruan e tij të hënën natën, të afërmit e kryesit të dyshuar, kanë frikë nga hakmarrja.

Ilir B. 37 vjeçar dhe gruaja e tij Luiza B. evrarë në banesën e tij në dietikon, të afërmit e kryesit të dyshuar tani kanë frikë nga hakmarrja e gjakut. kushëriri i Ilir B. thotë: “duhet të presim një sulm nga familja L.” ata janë të gjithë shqiptarë sepse nuk ka rëndësi që ata jetojnë në Zvicër. ai vrau edhe në Zvicër.

I burgosuri kujdeset për të gjithë personat që afrohen. policia kantonale e Zurich nuk jep informacione për masat e mundshme mbrojtëse. Ilir B.

- Advertisement -

Më parë ishte shumë e dukshme, pasi banorët thonë për “20 minuta”.

“Ai gjithnjë bërtiste me zë të lartë dhe po binte sikur po rrihte gruan e tij”.

Familja ishte shumë fetare, një fëmijë mbante shaminë shumë herët dhe ai vrapon me fustane të bardha të gjata dhe mbart një mjekër të plotë.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura