Shoferi ‘i pazakontë’: E zë gjumi duke vozitur veturën në autostradë

Një shofer dhe pasagjeri i tij, janë parë në një video duke fjetur, kur ata ishin në autostradë, transmeton Gazeta Metro.

Personi që ishte prapa tyre me motoçikletën e tij, i pa ata dhe bëri këtë video. Ai tha se u përpoq ti zgjonte ata duke i thirrur, por kjo nuk funksionoi.

‘’Ishte kaq e çuditshme, kur i pashë të fjetur në timon, nuk iu besova syve. Ata dukeshin sikur kishin nevojë të shkonin në shtëpi dhe të pushonin’’ tha ai.

Ata ishin brenda një makine Tesla, e cila ka veçorinë e vetëvozitjes, por kjo sipas njerëzve të kompanisë nuk duhet të praktikohet, sepse siç thonë ata sistemi i monitorimit të shoferit kujton shoferët që të rrinë të angazhuar.