13.2 C
Pristina
Monday, May 29, 2023

Shqipëria do të bëhet kur të gjithë shqiptarët të bashkohen pa interes

- Advertisement -

Të rekomanduara

I ftuar në emisionin Diaspora Bora Zukali, kryetar I shoqates “Vatra e Shqiptareve Stamboll”, një organizate e rendësishme për kulturën dhe identitetin kombit shqiptar.

Bora Zukali ka lindur në Stamboll dhe është shqiptaro -turk.

Prindërit e tij në vitin 1952 kanë emigruar në Turqi. Në rrëfimin e tij ai ka treguar historinë e emigrimit të familjes së tij, si dhe përjetimin e tij personal në tërmetin e vitit 1999 në Izmit.

Për herë të parë ai ka vizituar Shqipërinë në vitin 1994. I pyetur nëse ka menduar të emigrojë në Shqipëri, ai shprehet se e ka në planet e jetës së tij që të emigrojë në Shqipëri.

- Advertisement -

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -