Shqiptari në Spanjë e zhvesh femrën mbi Ferrari dhe bënë xhiro në qytet me të

0
295

Një shqiptar në Ibiza të Spanjës është xhiruar derisa ka zhveshur një femër dhe ka hipur sipër veturës së tij Ferrari dhe ka bërë xhiro në qytet.

Raportohet se ai këtë e ka bërë me qëllim të tërheq vëmendjen dhe të shkaktoj qëllimisht një akt qe ai e konsideron si ‘cool’.

Për këtë ai është dënuar me vetëm 1000 euro për kundërvajtje dhe shfaqje te nuditetit në publik.

Kjo video është bërë virale dhe mediat po tregojnë se si një shqiptar 42 vjeçar e bën këtë në mes të Spanjës dhe merr një gjobë kaq të vogël.