16.3 C
Pristina
Saturday, June 10, 2023

Shqiptarja fiton në Kinë çmimin e parë në Samitin Botëror të Inovacionit

- Advertisement -

Të rekomanduara

mori pjesë në një event të organizuar në fushën e sipërmarrjes dhe startup-eve dhe fitoi çmimin e parë.

Serena Leka është e vetmja studente shqiptare që ka fituar një bursë prej 50.000 euro nga Danimarka. Po ashtu ajo ka udhëtuar në 15 vende të botës.

- Advertisement -

Studimet master ajo i kreu Universitetin e Aarhusit dhe falë rezultateve të mira edhe u punësua në këtë universitet.

Kurse temën e diplomës e përgatiti duke bashkëpunuar me një nga firmat më të fuqishme në industrinë inxhinierike “Danfoss A/S”.

- Advertisement -

Të fundit

Mësuesja shpjegon anatominë në mënyrë ‘origjinale’, zhvishet para nxënësve

Ajo ishte duke shpjeguar anatominë ndërkohë që hipi mbi një bankë dhe nisi të zhvishej. Një mësuese në një shkollë...

Më shumë

- Advertisement -