Si ia shpëtoi helmeta amerikan jetën ushtarit të UÇK-së në Koshare

Shumë shqiptarë nga Amerika, kishin ardhur vullnetar për t’iu bashkuar luftës së UÇK-së në Koshare, madje ata kishin krijuar edhe batalionin e quajtur ‘Atlantiku’, shkruan FMimages.net

Ata kishin blerë të gjitha pajisjet ushtarake në Amerikë: uniforma, armë dhe helmeta.

Një nga ushtarët e UÇK-së i rrëfen gazetarit të televizionit amerikan NBC, se si helmeta amerikane ia kishte shpëtuar jetën gjatë një sulmi të forcave serbe.

Për më shumë shikojeni videon: