Torta më e shtrenjtë në botë

Njerëzit të cilët ishin me fat të merrnin pjesë në një ekspozitë të martesave në Dubai kanë pasur një shans ta ‘shijojnë’ nusen që kushtonë 1 milion dollarë.

Debbie Wingham, kreatorja e kësaj torte, është e njohur si dizajnerja më e shtrenjtë në botë, për shkak se ajo krijon kryevepra 50 milion dollareshe.

Ja si duket nusja 1 milion dollarëshe. Gjatësia e saj është 1.82 centimetra, ndërsa peshon 120 kilogram, transmeton lajmi.net.

1000 veze dhe 20 kilogramë çokollatë, janë përdorur për ta përgatitur këtë vezë.

E gjithë torta është e ngrënshme dhe është e mbuluar me 50 kilogramë dantellë ëmbëlsues. Çdo detaj i është kushtuar rëndësi dhe të ndërtuar me dorë.

5 mijë lule janë përdorur për të dekoruar dhe është dashur 5 ditë për ta përfunduar.

Po ashtu kanë përdorur edhe dekorime të vërteta të pa ngrënshme perla dhe diamant që kanë kushtuar 200 milion dollarë