9.4 C
Pristina
E enjte, 8 Dhjetor, 2022

Zgjerimi i rrugës zbulon shpellën shekullore në fshatin Zhur

Rekomandime

Zgjerimi i rrugës Prizren – Dragash ka nxjerr në dritë një shpellë shumë shekullore.

Derisa po bëheshin gërmimet e një terreni guror në afërsi të fshatit Zhur, punëtorët kanë hasur në një të qarë, që më vonë doli të jetë një shpellë e vjetër.

Lexuesit kanë dërguar një video ku shihet shpella me karakteristika të veçanta.

Banorët e rrethit u kanë bërë thirrje institucioneve që ky zbulim të trajtohet me kujdes dhe të mos dëmtohet.

Kjo shpellë mund të bëhet atraksion i ri për turistë, në të ardhmen.

Më shumë artikuj

Të fundit