10.9 C
Pristina
Saturday, April 6, 2024

Katër mënyra për ta lidhur kravatën që secili mashkull duhet t’i dijë

Rekomandime

Për disa persona lidhja e kravatës është shumë e komplikuar dhe jo të gjithë kanë aftësi që ta lidhin mirë atë, shkruan Gazta Metro.

- Advertisement -

Mirëpo nuk është edhe ndonjë gjë e komplikuar, mirëpo është pak e mërzitshme dhe e vështirë të mbahet në mend, por ka të tillë që dijnë më shumë se një mënyrë.

Mënyra klasike e lidhjes së kravatës nganjëherë mund të duket edhe jo bukur, mirëpo nëpërmjet videos së mëposhtme ju do t’i mësoni edhe 3 mënyra të tjera.

Merrni një kravatë afër vetës dhe filloni të shikoni videon ngadalë, sigurisht do të mësoni ta lidhni kravatën shumë shpejt.

- Advertisement -

Ndiqni hapat:

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit